Moyachan

Hobbit

Kategori: Bio

Vilka dagar Fredag och Lördag har varit!
Fredagen börjades med att sitta hos tandläkaren och snällt och tålmodigt TA BORT TANDSTÄLLNINGEN! Den är borta och det är en sådan konstig men härlig känsla! Tänderna känns lena, som sammet och äntligen vill jag le stort igen på foton. Såklart att jag inte har brytt mig, jag har lett ändå, men nu känns det genuint igen. 
Efter det skulle jag mamma och Malin se Hobbit The desloation of Smaug på kvällen. Och den var otroligt bra! Nästan bättre än första faktikst. Hoppa till fet stil om ni vill läsa min resention om den
  
  Efter bion så hade jag, Sara, Lisa, Caroline och Tove en liten lussevaka hos Sara. De hade varit duktiga och gjort gott fika medan jag kom dit och enbart behövde smaka på läckerheterna
 
Och idag har Sackielc varit här och vi fotade lite dockor, lagade midag och såg film. Det var verkligen jättetrevligt! Hon åkte hem för en stund sedan och jag älskade verkligen kroppen på hennes nyaste pojke. Den var verkligen poserbar och smidig. Vilket fick mig att bestämma mig att när jag köper Adrian så blir det en treledad kropp, de verkar smidigare.
 
Nåväl, allt för nu, ska sova för är hes och trött!
 
Finns nog inget riktigt ont ord om denna film. Fantasymiljöerna är så vackra och inspirerande. Saknar dock dem lite från Saga om ringen. I Hobbit är det väldigt snabba klipp och vissa gånger hinner man inte fokusera på allting som händer på skärmen för klippningen och panoreringen. Jag tycker om alla karaktärer och gillar skarpt att de lagt till Tauriel, en kvinnlig alv som är självständig och kommer alltid och räddar killarna ur kniporna. Tycker också om hur de har gjort Smaug för att jag älskar drakar och trots att han kan tala ser han ändå djurisk på ett skräckinjagande sätt. Ja, den var verkligen jättebra och längtar så tills jag kan se tredje för den slutade med en sådan enorm cliffhanger! 
 
 
 

Fint ord

 • Lee säger:

  Massa bra saker :D

  Svar: verkligen!! :3
  Moa None

  2013-12-15 | 14:09:12
  Bloggadress: http://clover.blogg.se

Kommentera inlägget här: