Moyachan

Dockmöte!

Kategori: Vanligheter

Så har man varit på sitt första dockmöte då! :D
Det var verklige jätteroligt! Måste verkligen på fler och träffa fler människor. Det är detta jag älskar hobbyn för, alla är så snälla och trevliga. <3 Men nu är jag trött, har varit rätt nervös också och det tar lite på krafterna att vara upp i nytt folk, även om det är trevligt.
Vi såg lite på film, käkade tårta och Sackielc var så snäll och hotgluade och hade gjort lite halsband till Mikko och så :3 Goldfin ska hjälpa mig med hans piercings när det blir pysselmöte, så ja... myshobby och mysdag! <3
 

Kort och konsist

Kategori: Vanligheter

I helgen har jag:
 • Varit på mini dockmeet på Caféstation, var nervig men de var supertrevliga!
 • Haft myskväll med Tove och Soffan, med IDOL, Epic, och pest eller kolera
  - Skulle du vilja att "TROLOLOLO" låten lät från rumpan när du satt dig ned eller Justin Beibers "swag,swag,swag" när du gick?
  - Vem skulle du vilja gifta dig med? Joffrey från Game of Thrones eller The Govenour från The Walking Dead?
 • Åkte till Ö-vik och var med Lee en heldag
  -Fotade dockor
  -Såg klart GOT, första säsongen
  - spelade Alice Madness
  -skrattade och pratade oss hesa
 • Åt middag med Familjen
  -
  Vi började snacka om Halloween
  - gamla minnen
  - och skrattade mycket <3
 • Blivit beroende av spelet DRAMAtical Murderer
  WJFGGJEWOGJGEEGJE *-* 
Snygga klubben x3 För mycket dockfotande är inte braa xD

Blarg!

Kategori: Vanligheter

På bloggen händer mycket ser jag! :)))
 
Nä det blir inte av att skriva helt enkelt ,antingen är jag för lat eller något annat. Haft hemtenta vecka och blev klar idag, heja mig!? Kommer nog faila, tror ju allitd det men denna gång känns det som så på riktigt x'D Mysigt i alla fall att jag och Tove hade tenta samma vecka, nog för att vi deprar i varsitt sovrum men ändå... inte helt ensam i all tentaångest.
 
Annars är väl livet bra, Trodde att det skulle vara svårare/stressande att hinna träffa alla människor man vill träffa när man flyttat hemmifrån, men det är faktikst enklare och skönare. Aldrig att jag och syster skulle ta en spontan promenad sådär på kvällen annars liksom? 
 
En sak stör mig dock är att kollektivtrafiken uppenbarligen vill ruinera en. Det är väl ingen nyhet att jag åker till Ö-vik nu och då... förut kostade biljetterna 70... 80 någonting (kommer inte ihåg) men nu kostar de 95 :'<. Vad vill de med mina pengar? jag är glad att holmsundsbussen inte höjt sina priser utan bara ultra... förut kostade biljetterna 19 och nu kostar de 24... Ogillas nå så mycket!!  
 
Men nu ska jag sluta skriva här... det var min värdelösa uppdatering, vågar inte skriva att jag ska bättra mig för det lär jag inte göra på ett tag xD
 
Heej dååå!!!