Moyachan

On Ragland Road

Kategori: Vanligheter

Regnet öser ned och under veckan har jag försökt sitta och läsa kurslittelatur vilket är svårt när man har tankar på annat, som Casper. I måndags började stackren kräkas och dregla så Tove tog honom till veterinären, i går opererades han för tarmvred, stackaren, förhoppnignsvis kommer han hem idag. Som extramatte blir jag självklart orolig över honom och om något hände stackaren skulle jag bli jätteledsen. Men för att skingra lite tankar medan Tove varit en god matte och vakat över sin katt som bott hos hennes föräldrar så har jag hunnit äta middag hos Malin, sett klart allt det som kommtit ut av Love Stage!!, en söt kärleksanime, tvättat och nu rensat garderob och städat upp i lite skåp. Det börjar bli ruggigt kallt ute nu och regnet som sagt smattrar mot fönstren.

Dock har jag inte så mycket emot regn så länge man är klädd för vädret. Det var när jag gick hem till syster efter universitetet på en skogsväg och jag lyssnade på lite Irländska folksånger så kändes nästan som om jag var på irland och gick i något naturreservat, det var mysigt! <3
 
Men nu vill jag bara att Casper ska komma hem, saknat den kissen så mycket!!
 
 

unread worlds hung in the air

Kategori: Vanligheter

Hösten har börjat krypa fram. Löven i en mängd varma toner ligger som ett skyddande täcke på marken. Man får kura under en filt när regnet smattrar mot fönstret och dricka te. Tiden går så väldigt fort och jag vet inte vart tiden tar vägen, jag kanske är alldeles för mycket på socialamedier och slösar tid? Har suttit med universitetsgrejer tills nu och funderar på att njuta av en promenad och sedan göra en kopp te. Inser att jag borde göra en massa annat men är inte riktigt på humör för något annat än att lyssna på musik och rensa mina tankar. Jag vet inte men det kanske är att vi går mot mörkre tider som gör att jag känner mig tankspridd, trött och har en miljon exstentiella tankar i mitt huvud som bara går runt. 
I morgon är det skrivarlyan i alla fall och då får jag åtminstone tänka på annat. Längtar redan att få sitta på hamnmagasinet och skriva skönlittelärt och umgås med mina fina vänner där! Ugh nä är väldigt trött för tillfället och skulle behöva en energikick av något med vet inte riktigt vad.