Moyachan

2016

Kategori: Vanligheter

En termin på BIV-programmet är avklarad och jag står fortfarande på fötter. Det har varit en stressig tid men det känns äntligen som jag kan bryta vattenytan och ta några djupa andetag innan det är dags att dyka ner igen och undersöka det outgrundliga djupet. 
Ett nytt år har också börjat, återigern så håller jag inte koll på tiden som bara flyger fram och får försvinnande snabbt. Men 2015 har som alla andra år bestått av glädje, skratt, gråt, ensamhet, bästa sälskapet någonsin, roligheter, tråkigtheter osv. Jag kan inte säga vad som har varit det bästa kontra det sämsta minnet. Allting tillsammmans bygger upp och skapar året men det var överlag bra. 
 
Det nya året hoppas jag kommer bli bättre, som jag alltid hoppas. Med mer pengar, mer resor, mer händelser och mer underbara och fina minnen. Jag har redan planerat upp tre stora saker som kommer hända under sommaren. Fråga mig inte hur jag ska hinna med att försöka jobba också, det förstår inte ens jag. Men jag ser fram emot det i alla fall. Några mål som jar har är i alla fall:

Träna och äta mer sunt
Läsa mer
Rita mer
Skriva mer
Göra saker som DU tycker är kul
Fixa Toph Cospaly
Ta körkort

Det var några av mina alla tankar som jag har planerat ska hända under 2016 och jag hoppas de händer. Jag kanske kommer tillbaka till detta inlägg och strycker under vad jag har lyckas med och inte? Tills vidare håll er till godo och jag får se när jag skriver igen,