Moyachan

Trött!

Kategori: Vanligheter

Är så trött och jag vet inte ens varför! >.<
Igår var jag på uni från klockan tio till tre och efter det var det jobb från fyra till sex, kom hem och var stentrött. Idag var jag från uni till tolv, men då har jag suttit och pluggat till nu. Undantag var en snabb fika med pappa som kom förbi. Är mer eller mindre klar med min rapport nu, återigen känns det som alltid att jag enbart skrivit "skit" "bajs" "blä!"  i den. Men tror jag inte, hoppas jag... haha!
 
Vet inte riktigt vad jag ska skriva mer. Ikväll ska jag dö på soffan och bara slappa, ska äta något och sedan ta ett bad innan jag ska se på trolljägarna. Har även en vlogg att redigera, men den kanske kommer redigeras torsdag eller fredag. Jag fattar inte hur dagliga vloggare håller det uppe, det tar faktikst rätt lång tid att redigera en vlogg. 
 
Nä nu ska jag sluta skriva och äta något... wheeep!
 
 
 

Hur länge skulle jag överleva en zombieinvasion?

Kategori: Vlogg

Påskhelgen och födelsedag

Kategori: Vanligheter

Påskhelgen var verkligen upp och ned för mig!

Torsdagen: Var jättemysig, åt påskmiddag med släkten, mamma hade lagat god kyckling och ris! Och det är  alltid trevligt att träffa släkten. Däremot började det spöregna så Malin och Mattias var snälla och skjutsade hem mig!
 
 
Fredagen: Åkte jag först ut till mamma och pappa för att hjälpa till att sjösätta båten och sedan ta bort några ljusslingor vi haft i flaggstången i vinter. Det var väldigt fint väder ute och jag gick mesta dels utan jacka. Det var den gången jag kände hur våren hade kommit igång på riktigt, fiskmåsarna skriade och jag kände mig väldigt glad inombords. 
Sedan på kvällen som var helt planlös så beslöt sig jag och Erica oss för att spontanåka och se på bio, Noah. Den var bra och väldigt spännande. (en resention kommer väl så småningom). Lätt sevärd men jag störde mig mest på karaktärernas personligheter, nåväl.
När jag kom hem från Bion bestämde sig jag och Tove oss för att ta en promenad, för det var rätt varmt och vackert väder. Vi träffade på en katt på tillbakavägen som följde oss ända fram till vår dörr! ;-; så sött!
 
Lördagen: Jag bakade hela förmiddagen och precis när jag ska slänga mig i duschen så kommer Tove till mig och säger: "Du måste gå ned och kolla på din moppe". I Pyamas och allt springer jag ned och vad ser jag? Jo, någon har knipsat av ALLA vajrar på min moped! Blinkersna är avslitna och de har kapat gasladden och ja ALLT. Tove lugnar ner mig och jag börjar ringa en massa samtal, jag polisanmäler det hela och Malin och Mattias kommer förbi och tittar på den också och försökter trösta mig lite mer. Jag blir så arg på mäniskor som gör sådantdär. Okej, om någon hade snott den så hade jag vetat att DU behövde den. Men det där var bara sabotage, bara för att jävlas!! Nåväl...
Jag lyckas lugna ned mig och göra mig i ordning för att på kvällen hade jag bokat bordpå Taj Mahal för mig och mina vänner. För att fira att jag fyller mina 22 år (Nej nej inte alls åldersnojja) -.- Det var i alla fall supergod mat och allt avslutades hemma hos mig med film. Det var kul att träffa alla igen, och tack ännu en gång för alla fina presenter! <3
 
Söndagen: Fyllde jag mina 22 år på riktigt. Då firade släkten mig och jag blev bortskämd med en massa fina presenter! <3 jag gillar ändå att fylla år, lite grann i alla fall. Känner mig dock värdelös på att visa hur glad jag blir över presneter, jag uppskattar dem så himla mycket och jag vill visa det på ett så bra sätt som möjligt. Men ja, tack alla fina som grattade mig den dagen! <3
 
Måndag: Det var så fint väder så jag och Tove kunde inte vara inne. Vi tåg en lång promenad kring eljuspåret och åt sedan god mat innan vi satte oss och såg senaste avsnittet av GoT! Åhh det är så spännande så att jag döööör!!!
 
Tisdag: Åkte jag till Ö-vik och träffade finaste Lee! Vi tog en mini picknick med subwaymackor i örnparken innan det blev en massa animetittande och Silent Hill spelande. Som sagt, det är vad vi gör! Men det är riktigt trevligt i alla fall! Fick även med mig hem pockysmaker jag inte ätit och Herr -tröja som vi glömt bort lite att jag skulle ta hem xD
 
Sådär, det var en lång uppdate om vad som hänt. Jag tror aldrig att det händer spännande saker i mitt liv, men tänk så fel jag kan ha...
 
 
 
 

Vad skriver man för rubrik?

Kategori: Vanligheter

Så sitter man här en söndagkväll när solen gått ned och stjärnorna börjat tändas på himlavalvet. Det är helt otroligt att när jag åkte hem från mamma och pappa att det fortfarande var rätt ljust ute! Allting börjar gå mot ljusare tider och jag känner mig piggare bara att vädret är bättre. Nog för att det är rätt insane att all snö försvunnit så pass tidigt! Jösses det ska inte vara norrländsk vår än, det har inte ens varit en ordentlig vinter i min mening heller.

Helgen har varit fin, jag var med Lisa, Anton och Mårten på Lördag. Killarna var snälla nog att låta mig och Lisa se en Harry Potter. För om det är något vi kan prata om som kan göra människor en aning less på oss så är det Harry Potter. Det finns ingen gräns på vår nördighet och vi kan aldrig sitta tyst under en film utan att kommentera och ha oss. Jag kände ett stort sug att läsa böckerna igen och det suget blev ändå mer när jag tittade igenom bilderna från förra året när jag mamma och syster var på WanrerBros studios och såg på all rekvisita från filmerna. Vill gärna dit igen bara för att få uppleva det igen!

Annars har helgen varit ett tillfälle för mig att vila upp mig och samla krafter inför veckans kommande saker. Jobb plugg osv. Det känns fortfarande inte så kul att onsdagarna som förut har varit en höjdpunkt får mig nu att gräma mig en aning. Kommer jag hinna till skrivarlyan? Osv. Vill så gärna som sagt… usch. Men jag får bita ihop, detta ska gå! Det ska inte bli ett problem! Jag måste bara komma in i rutinerna igen så kommer allt gå galant och jag kommer finna glädjen igen över detta! (Nej, jag kan aldrig vara nöjd)

En sak jag verkligen ser framemot är Game of Thrones säsong 4 som man kommer kunna se i morgon på Cmore Seriers. Mamma och Pappa var så vänliga att fixade fram en boxer till mig och Tove så nu kommer vi kunna se det! Är så otroligt spänd! AHH!! FKFFK !  *andetag*
nej, inget fangirl mode nu. Men längtar så otroligt!!

Hoppas er helg varit lika fin i alla fall! ^^

 

 
 
 

Stressig onsdag!

Kategori: Vanligheter

Onsdagar kommer bli fruktansvärt stressiga framöver ifall jag ska hinna med skrivarlyan. 
Jag fick det där städjobbet som jag pratade om, det är awesome! Äntligen tjänar jag lite extra pengar! Problemet är att jobbet är från fyra till tio över fem, måndag, onsdag och fredag. Varför just onsdagar? Efter jobbet måste jag slänga mig på moppen och köra till närmaste busshållsplats för att jag ska hinna ta den enda bussen som tar mig i tid till stan och lyan. 
Idag hann jag med nöd och näppe, jag vill verkligen inte slarva heller med mitt jobb heller så jag måste försöka vara ultra snabb! >.< 
Nu ska jag inte klaga egentligen, jag får som sagt extra pengar vilket är toppen osv. men lyan är en jättestor hjödpunkt på min vecka och jag vill verkligen inte missa den. Det ger mig inspiration! uhh, nåväl... får se hur det går jobbet går ju före och om jag känner att detta inte går så får jag säga hej då till skrivarlyan tills vidare, men det får bli det absolut värsta senariot. 
 
Nu ska jag sova, är jättetrött! >.< natti! 
 
jobbtime!
 

Nördigheter

Kategori: Vanligheter

Så fick jag tillbaka min vackra förkylning lagomt till att det är varmt ute! </3
Just nu sitter jag och Lee och diskuterar konvent på skype. Vi vill väldigt gärna till NärCon (självklart, vilken weeaboo vill inte det?) Men det blir väldigt dyrt, eller väldigt var väl att ta i. Men pengar som vi inte har i alla fall. Men nu lutar det på SkeCon, det är Skellefteå och det skulle verkligen vara awesome! Är så konventpepp så jag dör lite inombords! 
 
Åhh, konvent konvent konvent konvent! >.< Måste ju visa upp min fina iwatobijacka från Free! som jag har glömt att säga att jag beställt och fått hem, haha! eller snarare, Lee beställde och jag fick den i fredags! :D
 
I only swim Free!!!