Moyachan

Julen

Kategori: Vanligheter

Julhelgen var helt underbar! 
Jag sov hos familjen till den 27:nde och under den tiden så sågs det film, mysades i soffan, åts god mat och skrattades! Det är inte förrän nu jag insåg hur mycket jag saknat att bo hemma. Vissa kan tycka det är jobbigt men jag är av en annan åsikt. Det var så skönt!
Julen var sjävklart så fin, släkten var där och jag fick så fina julklappar! Bland annat boken Republic of Thiefes som jag verkligen inte kan slita mig från, den är så otroligt bra och spännande. Jag orkar inte rabbla upp varenda liten prytel och penal men fick så fina saker och är så tacksam! Det enda som saknades var dock, SNÖ! Vart var den? ingenstans. På mammas födelsedag, den 22:a, var det snö men den försvann och kvar blev det slask.
 
I morgon kommer Lee och jag längtar så, var så otroligt länge sedan vi sågs. Det var tänkt att hon skulle komma den 14:nde på minidockmötet med Sackielc men det blev inte så, och sedan kom, uni, jobb, julen osv ivägen. Det blir en heldag i morgon ialla fall vilket ska bli så trevligt och mysigt! 
 
Hej och hå det var allt från lilla mig GOD JUL OCH GOD FORTSÄTTNING!

GOD JUL!

Kategori: Vanligheter


PACKAT OCH SKA TILL FAMILJEN NU! SÅ GOOOD JUUUL!!
 
 
 
 

For every time you fall apart There'll be a soul to guide your journey

Kategori: Vanligheter

Sista veckan på universitetet innan julledighet! Jag trodde att jag kunde ta det lugnt i veckan men icket det är ett väldigt viktigt seminarium som ska göras på torsdag innan jag blir fri. Gillar inte stora seminarium i helklass, så många är duktiga på att prata och argumentera så vissa får ingen syl i vädret. Det må vara för man kan alltid flika  in någonting så att man låter vettig och inte sitter som en mus. På torsdag ska man berätta och reflektera om något man fann i ågon av tre böcker, helst kunna reflektera från alla. Hatar sådana uppgifter, risken är att folk inte förstår mitt resonemang alls och man har ljudet av spelande syrsor när jag pratat klart och man ser endast frågetecken i personers ansikten. 
Nåväl, jag vet att det kommer gå bra, bara mina dumma tankar som spökar lite nu och då. Försöker i all min makt att inte tänka i sådana tankebanor. Gör inget bättre, bara sämmre 
Längtar dock till fredag, vakna upp och inte ha någon press på skola för ett tag!
 
Nu ska jag sluta skriva och lägga mig på soffan och slappa! 
 
som avslut får ni en fin låt jag hittade idag
 
The Face ~ RyanDan 

Hobbit

Kategori: Bio

Vilka dagar Fredag och Lördag har varit!
Fredagen börjades med att sitta hos tandläkaren och snällt och tålmodigt TA BORT TANDSTÄLLNINGEN! Den är borta och det är en sådan konstig men härlig känsla! Tänderna känns lena, som sammet och äntligen vill jag le stort igen på foton. Såklart att jag inte har brytt mig, jag har lett ändå, men nu känns det genuint igen. 
Efter det skulle jag mamma och Malin se Hobbit The desloation of Smaug på kvällen. Och den var otroligt bra! Nästan bättre än första faktikst. Hoppa till fet stil om ni vill läsa min resention om den
  
  Efter bion så hade jag, Sara, Lisa, Caroline och Tove en liten lussevaka hos Sara. De hade varit duktiga och gjort gott fika medan jag kom dit och enbart behövde smaka på läckerheterna
 
Och idag har Sackielc varit här och vi fotade lite dockor, lagade midag och såg film. Det var verkligen jättetrevligt! Hon åkte hem för en stund sedan och jag älskade verkligen kroppen på hennes nyaste pojke. Den var verkligen poserbar och smidig. Vilket fick mig att bestämma mig att när jag köper Adrian så blir det en treledad kropp, de verkar smidigare.
 
Nåväl, allt för nu, ska sova för är hes och trött!
 
Finns nog inget riktigt ont ord om denna film. Fantasymiljöerna är så vackra och inspirerande. Saknar dock dem lite från Saga om ringen. I Hobbit är det väldigt snabba klipp och vissa gånger hinner man inte fokusera på allting som händer på skärmen för klippningen och panoreringen. Jag tycker om alla karaktärer och gillar skarpt att de lagt till Tauriel, en kvinnlig alv som är självständig och kommer alltid och räddar killarna ur kniporna. Tycker också om hur de har gjort Smaug för att jag älskar drakar och trots att han kan tala ser han ändå djurisk på ett skräckinjagande sätt. Ja, den var verkligen jättebra och längtar så tills jag kan se tredje för den slutade med en sådan enorm cliffhanger! 
 
 
 

klar före Jul?

Kategori: Vanligheter

Har nu suttit på universitetsbibliotek hela dagen och skrivit klart hemtentan. Eller jag tror i alla fall att den är klar. Jag har så svårt att avgöra sådantdär. Framförallt när jag är så självkritisk och ser inget bra i det jag skrivit, ser "dåligt" "skit" skrivet över de fyra sidorna. Men har skickat den till mamma som ska kolla igenom, hatar detta verkligen! Känns alltid som att man kan göra så mycket mer men sitter och funderar på vad.
Nåväl den ska få vila tills i morgon för jag är alldeles mosig i huvudet, tjockt med bomull och ögonen känns svullna.
 
Ska packa ihop och hoppas att jag inte slår ihjäl mig på vägen till bussen. Det är otroligt halt ute nu. Sulorna fick verkligen inget fäste i morse när jag skulle till bussen. Halkade runt och viftade som en tok med armarna men tack och lov föll jag inte! I kväll är det lyan som gäller, längtar så! Ska i alla fall lämna detta bygge och försöka att inte vara allt för hård mot mig själv angående mina prestationer.
 
 Trött och tjock i huvudet ugh

Juligheter

Kategori: Vanligheter

Igår var jag och Malin ute på äventyr i stan och vi har äntligen köpt de sista julklapparna! Det känns skönt att vara såhär i fas, det har jag nog aldrig riktigt varit förut. Nu är det bara Nathalies julklapp som ska fixas, men det löser sig, har en massa idéer. Problemet är väl att de ska värkställas innan jul. Nåväl, det var riktigt mysigt igår i alla fall, ha lite systertid. Efter det bar det i princip direkt av till Anton och Lisa där vi bara tog det lugnt, åt mat och bakade. Jag fick även en Julklapp av Anton, är väldigt nyfiken på vad det är innuti för med den grabben vet man aldrig!
I dag blir det mer systertid för Malin ska hjälpa mig med naglarna, och ikväll ska jag och mamma ta det lugnt, äta sushi och se någon film! 
Annars sitter jag mest och lyssnar på julåtar, käkar vörtbröd och myser av julstämmning. Även fast jag verkligen tycker om julen känns det lite vemodigt. Första julen utan morfar, han som verkligen älskade julen. Trots att det snart gått ett år känns det fortfarande lika konstigt. Man har liksom lärt sig att hantera den konstiga känslan och börjat leva med den. Livet går vidare och även om morfar är borta i fysisk form så finns han fortfarande kvar i sinnet och han är alltid med ändå, ja svårt att förklara i ord. Kort sagt: Även om jag längtar till julen känns det konstigt att fira den utan morfar. <3
Med det sagt så ska jag nog sluta detta inlägg, och vad mycket text det har blivit nu för tiden O_O 
Funderar på att ta lite bilder i våran julfina lägenhet, men det gör jag nog någon annan gång, inte riktigt fotopepp nu.
Nåväl