Moyachan

Anime nostalgi

Kategori: Anime

Ligger i detta nu i sängen och borde ha lagt mig för länge sedan, borde ta vara på de dagar jag faktiskt får sova ut. Jag jobbar sex dagar i veckan och det jag får ha i mitt sinne är, pengar. Pengar till utlandet, pengar till ny dator, pengar till cosplay, PENGAR!
Jag är sedan en vecka  tillbaka hemkommen från Malin och Mattias, de var väldigt tacksamma över att jag tagit hand om deras hus medan de var borta. Jag tyckte egentligen det bara var mysigt. I morgon är det midsommar, vad händer med tiden egentligen? Snart har ännu ett halvår passerat. jag hänger inte med riktigt. Nåväl...
Ikväll gick jag in på min gamla blogg och började smått läsa mina gamla inlägg och nostalgin blev stor, den hade jag i många år, det känns så konstigt. Då gick jag fortfarande på gymnasiet, vad jag kände mig ung och naiv då, och det tycker jag fortfarande att jag är vissa gånger. Nu tappade återigen mitt bloggnlägg lite av sitt syfte, för det jag egentligen hade tänkts skriva var att jag började titta igenom min kategori för anime, och där fann jag mycket roligt som jag helt glömt bort. 
Tillexempel att jag en gång i tiden såg animen: La corda D'oro Primo Passo. En halvsöt men lite töntig anime som handlar om en musikskola. Otroligt nog satte sig introt på mitt huvud, jag kan den fortfarande. En annan anime som hette Amatsuki som jag också glömt bort att jag en gång tittade på. Jag blir nostalgisk av bara tanken på dem och ska nog försöka se om Amatsuki i alla fall. Det var många animes jag gav upp med när jag kom halvvägs. Antingen för att de inte var spännande nog, eller att jag slutade gilla storyn eller för att jag helt enkelt glömde bort dem. 
Täntke bjuda på de två introna. 

La Corda Dóro Primo Passo 
Nu när jag ser introt igen, inser jag att jag nog aldrig skulle börja se den i nuläget. Den känns alldeles för töntig för mig. Och inget som jag nu skulle se, okej jag ser Free! Men det är annorlunda!
 
Amatsuki

Detta är något som jag skulle kunna börja se igen faktiskt. Så det ska jag ge en ärlig chans någon gång.
 

Fint ord


Kommentera inlägget här: