Moyachan

speading round Saturnus ring

Kategori: Vanligheter

Denna vecka har det hänt så mycket. Förra onsdagen fick jag säga hej då till min katt Tjabo, han var 17 år och  han hade fått en fögiftning i hela kroppen för hans njurar inte renade ordentligt och han hade också börjat tappa tänder. Det var en tung onsdag, och Tjabo fick somna in i mina armar. Det känns så konstigt, jag har ju haft honom sådan lång tid och han har alltid funnits med mig. Han sov alltid i min säng och jag saknar att borra ned min näsa i hans päls när jag är ledsen och söka tröst. Den sista gången jag kunde göra det var hos veterinären. Han bodde hos mamma och pappa, men han var min katt. Nu är det så tyst i huset så jag blir galen ibland.
Därför var det rätt skönt att på lördagen åka till Lee och träffa henne, det blev anime tittande, TV-spelande, Dockpyssel och MYCKET kattgos! Jag sov även över där och det var skönt att höra ljudet från katter. Allt från att de sprang runt och busade till att de åt ur matskålen och krafsar i kattlådan. 
Man ska ta vara och ta hand om sina fina minnen, inget varar för evigt. 
 
Jag och Tove passade också på att gå på bio nu när jag snart ska bort med min kära familj två veckor utomlands. Vi åt middag på Tai Mahal och efter det blev det Guardians och the Galaxy 3D. Den filmen var verkligen jättebra, man fick skratta otroligt mycket och filmen drev och skämtade med sig själv, sådant gillar jag och det är varför jag älskar Marvel. Deras humor är oslagbar ibland.
 
Det har varit en berg och dal bana av känslor denna vecka. Men så är livet, ena sekunden skrattar man medan andra sekunden så gråter man. Trots att man har sämre dagar får man inte glömma bort att skratta och umgås med människor man tycker om, det kan hjälpa så mycket. 
 
 

Fint ord


Kommentera inlägget här: