Moyachan

U must love cats!!

Kategori: Vanligheter

Well... snön har kommit och jag halkar runt som på ett banaskal. Det är något vackert och magiskt över den vita snön som lägger sig som ett täcke över landskapet och isdropparna som frusit på trädgrenarna. Jag börjar verkligen längta till Julen nu och jag har börjat fundera över julklappar och jag måste börja beställa hem grejer till veckan egentligen. Jag är en sådan som börjar tidigt så jag slipper den stressen under december vilket kan förstöra hela julstämmningen. 
Den här fredagen händer det inte så mycket, förutom att jag och Malin ska ut till mamma och pappa och hälsa på deras nya katter. Vi följde med igår och hämtade upp dem från djurskyddet men vi ska vakta dem idag för varken mamma eller pappa kunde ta ledigt, men än så länge verkar de trivas och igår tog det bara ca. 40 minuter så gick en av dem och åt mat. Än så länge heter de Telma och Louise, vi får se om de namnen byts ut, det är väl upp tll mamma och pappa I guess. Men de är så söta så och kramgoa så! Jag hoppas verkligen att de kommer trivas i vår familj!!
 
                                    Louise                                                     Telma
 
 
Annars är det bra med mig, jag är lite trött idag och Casper hindrade mig från att gå upp. Hans mjuka päls och kurrande är nästan hypnotiserande ibland, man vill inte gå upp ur sängen.You gotta love cats!
 
och jag blir blondare och blondare....
 
 
 

Fint ord

  • mamma säger:

    Du är bara bäst och katterna mår finfint :-)

    2014-11-11 | 10:29:35

Kommentera inlägget här: