Moyachan

Puderpuff

Kategori: Vanligheter

Så tänkte jag skriva något här, men glömde helt bort vad...
Det är tisdag idag och snart ska jag till universitetet och jag borde äta något innan jag åker iväg. Solen har krypit fram mellan molnen och bara det gör att man känner sig lite gladare i kropp och själ. Har kunnat använda min vårjaka två dagar i rad nu och i helgen var jag och Tove ut på en promenad ner till ljumviken och det var så skönt att äntligen kunna gå på torr asfalt och känna solen i ansiktet.
 
På söndagen var jag även på bio med Malin och Mattias och Mattias systerdotter Lexie och vi såg Bamse Tjuvarnas Stad. Har verkligen ett litet inre barn som älskar Bamse och allt hans står för! Alla är bra precis som de är och alla får vara med, även de som är stygga, för vem blir snäll  av att bli lämnad utanför? Den var så söt och fint tecknad så gick ifrån biografen nästan lika lyrisk som barnen. När lamporna tändes i salongen ville Lexie se mer Bamse, haha!
 
Igår var jag och Tove också och simmade, ja vi har gjort det till en måndagsrutin, det känns skönt och nu ska jag mer seriöst lägga upp ett träningsprogram hade jag tänkt. Känns bra att röra på sig och som sagt kan jag inte sluta tänka på Free! Den serien får jag inte ut ur skallen alltså, ibland är det ju jobbigt xD
 
Projektet på Uni känns mer eller mindre hopplöst, ingen verkar nappa på vår idé. Och jag säger såhär, inte så konstigt att det är väldigt få på AF som skickas ut till arbete när det är kaos och förvirring på deras arbetsplats. Det får bli gymnasieskolor, något vi egentligen inte tänkt satsa på men när inget annat går så får vi väl göra det bästa av det?
 
Vad tråkiga mina inlägg känns ibland. Jag skriver ju nästan bara om samma saker hela tiden! Skärpning!!
*hytter mot mig själv* 
 
 
 
 

Fint ord


Kommentera inlägget här: